Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

4 de nov. 2016

Comencen les activitats a les escoles...

Aquest mes de novembre, els alumnes de 6è d'alguns centres de primària del Prat faran l'activitat "Coneguem el Delta", per descobrir i estudiar la biodiversitat del nostre entorn més proper.

A la primera sessió, s'introdueix a l'alumnat en la història del Delta: com s'ha format, el canvis que ha experimentat els darrers anys.., així com els eu estat actual i gran diversitat de flora i fauna present.
La segona sessió transcorre als Espais Naturals del Riu-Cal Tet, on els alumnes, organitzats en grups "d'experts en biodiveristat ", registraran les seves observacions al llarg de l'itinerari, el que els permetrà conèixer els principals hàbitats de l'espai i les seves característiques.
A la darrera sessió podrem valorar entre tots plegats el grau de biodiversitat observada durant la sortida i com podem contribuir a la conservació d'aquest espai. Per finalitzar; situarem les diferents espècies animals i vegetals al plànol d'hàbitats de Cal Tet.

Més endevant un informarem dels resultats d'aquest curs.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada