Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

8 de set. 2016

Comecem un nous curs escolar.....

Us donem la benvinguda al nou curs escolar, desitjant que les vacances d’estiu ens hagin servit per abordar el nou curs amb il·lusions renovades i ganes d’aplicar nous projectes.

Ens agradaria fer-vos un petit resum sobre la vostra participació en Programa d’educació ambiental de l’Ajuntament del Prat del curs 20015-16

Un total de 198 grups i 4.751alumnes, de d’escoles bressol fins a adults, han participat de les activitats del programa, amb una oferta que incloïa tant activitats vinculades al territori com d’altres sobre canvi climàtic.
A la següent taula podeu veure un resum per nivells educatius i tipologia d’activitats.


Com ja ve passant en els darrers anys, les activitats vinculades al territori representen el 80%, el que facilita que els nostres infants i joves coneguin la realitat del seu entorn socio-ambiental.

D'entre totes les activitats ofertades, les que han tingut una major participació han estat:

* Cada cosa amb el seu color i La carxofa, a educació infantil;
* Festa escolar del riu i Coneguem el Delta a educació primària
* Itineraris pel Delta a secundària



Pel que fa la la Xarxa “Al prat, escoles més sostenibles”,  la formació realitzada el curs passat ha suposat la incorporació de 6 centres escolars del Prat el programa d’Escola Verdes, el que suposa que  data d’avui el municipi compta amb 12 centres d’Escola Verda, que representen el 44% del total de centres educatius.


Respecte al bloc, es manté un elevat numero de visites anuals, ( vora les 3.000, com el curs passat) així com un bon ritme d’entrades, amb un total de 50 notícies publicades.

Esperem que aquest petit resum un animi a començar el nou curs amb més empenta!!

Gràcies per la vostra col.laboració!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada